Hovenier For u Green, Duiven

Optimaal ontwerp voor tuinen

Vakmanschap en passie en liefde voor het tuinontwerp, dat hebben de tuinarchitecten van For u Green. Ons hoveniersbedrijf staat bekend in de Liemers als betrouwbaar, vakkundig en professioneel. U kunt bij ons terecht voor het tuinontwerp, voor de aanleg van de ontworpen tuin en voor het onderhoud. We bieden u het totaalpakket aan op het gebied van tuinieren.

Tuinarchitecten voor het ontwerp

Bij hoveniersbedrijf For u Green hebben we tuinarchitecten in dienst die jarenlange ervaring hebben en daardoor uitstekend advies kunnen geven op het gebied van het tuinontwerp. De beplanting en tuinen die wij ontwerpen, zijn creatief en gedetailleerd. Zo heeft u altijd een uniek tuinontwerp bij For u Green. Elk ontwerp is gebaseerd op deze elementen:

  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Functionaliteit

tuinontwerp

Hét tuinontwerp op maat

Wanneer u een nieuwe tuin wilt of uw bestaande tuin opnieuw wilt indelen, is een tuinontwerp van groot belang. Volgens de tuinarchitecten van For u Green is het ontwerp de belangrijkste fase voor iedere tuin. Wilt u een ontwerp laten maken voor uw bedrijfstuin of voor de beplanting bij uw woning? Dan bepalen we samen met u de uitgangspunten hiervoor. Wilt u een moderne uitstraling of juist een landelijke? Wilt u zelf graag tuinieren of heeft u liever een onderhoudsvriendelijke tuin? U bepaalt dit in overleg met onze tuinarchitect.

Het ontwerpproces

For u Green inventariseert uw wensen en vervolgens vertaalt onze tuinarchitect deze wensen naar een creatief ontwerp. Daarbij houdt onze architect altijd rekening met de actuele trends op het gebied van tuinontwerp en wordt het ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt. Een duidelijke ontwerptekening is namelijk het opstapje voor uw definitieve tuin. We bepalen vooraf de kosten van het te maken plan samen met u. Vervolgens is het beplantingsplan de indruk van de variatie in uw nieuwe tuin. Het tuinontwerp is tegelijkertijd ook het definitieve werkplan voor onze hoveniers. Het is als het ware de bouwtekening voor de hovenier. Zo kennen wij onze taken en u de planning.

De schetsservice

Naast het ontwerpproces bieden we ook professionele hulp bij het maken van een tuinschets of tuinadvies. Deze schetsservice is niet gratis, maar we vragen een vast tarief per uur. Na dit uur wordt eventueel een klein bedrag extra berekend per kwartier. Een tuinontwerp op maat bij u thuis laten maken? Dan kan ook bij ons. Afhankelijk van de reistijd kan er kilometervergoeding gevraagd worden. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan met: 026-3824203. Voor een goed en professioneel tuinontwerp bent u bij For u Green aan het juiste adres.