Hovenier

  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Eigen ontwerp service
  • 30 jaar ervaring
  • Ook voor bedrijven
  • Onderhoud
  • Passie en liefde voor het vak

Professionele tuinspecialist

Bent u op zoek naar een hovenier die ervoor zorgt dat uw bijzondere en mooie tuin er het gehele jaar door verzorgd uitziet? Bij For u Green kunt u dan terecht voor deze tuinman. We werken alleen met professionele en betrouwbare tuinspecialisten die tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dit vraagt vakmanschap, liefde en passie voor het vak van onze hovenier. Daarom hebben we alleen maar representatieve hoveniers bij hoveniersbedrijf For u Green.

Ontwerp en aanleg van tuinen

For u Green bestaat ruim dertig jaar en is al die tijd al hét ervaren hoveniersbedrijf in regio De Liemers in Gelderland. U kunt bij de hovenier van For u Green terecht voor de tuinaanleg en voor het onderhoud van de beplanting en bomen. Voordat onze hovenier aan de slag gaat met de tuin, krijgt deze een bouwtekening van de exacte tuininrichting. Zo kennen we precies onze taken en weet u de planning voor uw eigen tuin. We werken voor particulieren en voor bedrijven, dus van voortuin tot aan bedrijfstuin. Naast het aanleggen van groen en het onderhoud door de hovenier, bieden we nog diverse andere opties:

  • Aanleg vijvers
  • Graszoden aanleggen
  • Kunstgras leveren

hovenier

Tuinonderhoud

Wanneer u graag uw tuin wilt laten onderhouden, kunt u een hovenier van For u Green inschakelen. Onderhoud voorkomt verwildering in uw tuin en is erg belangrijk voor de conditie van de tuin. Het beregenen, bemesten, snoeien en wieden van de tuin houdt deze gezond en zorgt ervoor dat u van het prachtige uitzicht kunt genieten. Uw tuin blijft op deze manier optimaal en mooi. U kunt bij ons kiezen voor diverse vormen van onderhoud.

Incidentele en periodieke klussen

Onze hovenier is inzetbaar voor incidentele klussen, maar ook voor periodiek onderhoud. Bijvoorbeeld voor de voorjaarsbeurt, waarbij we uw tuin schoonmaken, de graskanten steken en waar nodig bijsnoeien. Het incidentele onderhoud van de hovenier is vooral gericht op het verwijderen van onkruid, de reiniging van de bestrating en het gazonherstel. Wanneer u advies wilt over het tuinonderhoud, dan kunt u ook bij ons terecht. We geven advies over de verschillende momenten van bemesten en de mogelijkheden van diverse planten. Wilt u alleen deze professionele hulp? Dan rekenen we een uurtarief voor deze dienst. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar: 026-3824203. Onze hovenier staat voor u klaar met tips en hulp op locatie.