Tuinarchitect

  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Eigen ontwerp service
  • 30 jaar ervaring
  • Ook voor bedrijven
  • Onderhoud
  • Passie en liefde voor het vak

Tuinarchitecten bij For u Green

Jarenlange ervaring, een professionele aanpak en kwalitatief goed werk: daar staat de tuinarchitect van For u Green voor. Ons hoveniersbedrijf ontwerpt uw tuinen, zorgt voor de aanleg ervan en neemt ook het tuinonderhoud voor zijn rekening. De tuinen zijn met veel creativiteit ontworpen door onze tuinarchitect en worden met passie en liefde aangelegd door onze hovenier.

Vakkundige tuinontwerpen en -aanleg

Wanneer uw tuin wel een nieuw tuinontwerp kan gebruiken, kunt u bij hoveniersbedrijf For u Green uitstekend terecht. Onze tuinarchitect kan voor een mooi nieuw ontwerp zorgen en daarbij verliezen we de details niet uit het oog. De tuinen die onze tuinarchitect ontwerpt, zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt. In de Liemers in Gelderland hebben we een grote klantenkring waarbinnen instellingen en particuliere gebruikers vallen. For u Green verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van deze tuinen. Daarbij letten we op:

  • Kwaliteit
  • Professionaliteit
  • Functionaliteit

tuinarchitect

Tuinontwerp op maat bij For u Green

De tuinarchitect van ons hoveniersbedrijf zorgt voor het optimale ontwerp voor uw tuin. Samen met de architect bepaalt u wat de uitgangspunten zijn voor het tuinontwerp. U bekijkt met onze tuinarchitect wat voor soort tuin u wilt en welke beplanting u erin wilt. We bepalen vooraf samen de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan na afloop. Ook inventariseert de tuinarchitect vooraf uw wensen en vertaalt deze naar een creatief ontwerp. Met een duidelijke ontwerptekening heeft u een helder beeld hoe uw tuin eruit komt te zien. Het uiteindelijke ontwerp is tegelijkertijd ook het definitieve werkplan voor onze hovenier. Het beplantingsplan dat u samen met onze tuinarchitect opstelt, is ook zowel voor u als onze hovenier erg nuttig om te hebben.

De services van ons hoveniersbedrijf

Naast het laten maken van een tuinontwerp, kunt u bij ons ook terecht voor de schetsservice. Dit is de professionele hulp bij het maken van een tuinschets of bij tuinadvies. Een afspraak met deze service is niet gratis, maar u betaalt hiervoor een vast bedrag per uur. Daarnaast maakt For u Green een mooi plan voor uw tuin wanneer u een waterornament of vijver wilt laten plaatsen. We verzorgen dit van design tot aan de randafwerking en beplanting. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel dan naar: 026-3824203. De tuinarchitect van hoveniersbedrijf For u Green is er voor u en uw tuin.