Tuinaanleg

  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Eigen ontwerp service
  • 30 jaar ervaring
  • Ook voor bedrijven
  • Onderhoud
  • Passie en liefde voor het vak
Doesburg

Creatieve tuininrichting

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat kwaliteit, professionaliteit en creativiteit als belangrijkste uitgangspunten heeft bij de tuinaanleg? Dan kunt u bij For u Green goed terecht. We werken met echte vakmensen: hoveniers die al jarenlange ervaring hebben opgedaan op het gebied van tuinaanleg.

Specialist in tuinen

For u Green is het hoveniersbedrijf dat specialist is op het gebied van tuinaanleg. Sinds 2015 is ons gevestigd in Duiven, centraal gelegen in de Liemers, waardoor we onze klanten in de regio nog beter van dienst kunnen zijn.

De eigenaar van For u Green is Urbain de Jonge. Hij is ervaren tuin- en landschapsarchitect, planner, projectmanager en calculator. Samen met zijn vakmensen zorgt hij ervoor dat het bedrijf professioneel en goed werk aflevert bij de klanten. Tuinaanleg is één van de specialisaties van ons hoveniersbedrijf. Daarnaast bieden we u ook:

De aanleg van de tuinen

De hoveniers van For u Green zijn ervaren vakmensen die de tuinaanleg van vele bedrijven en particulieren al hebben verzorgd. Zo weten ze alles van de grondsoorten waarin ze bomen kunnen planten, in welk seizoen ze welke planten het beste kunnen poten en welke snoeimethodes ze het beste kunnen toepassen bij welke struik. Onze tuinmannen weten precies hoe ze de tuinaanleg en het onderhoud van de tuin moeten verzorgen en gaan vakkundig te werk.

Werkzaamheden bij tuinaanleg

Bij de tuinaanleg komen diverse werkzaamheden kijken. Zo ontruimen onze hoveniers de tuin en voeren ze het afval af voor u, meten ze de exacte maten op en nemen ze het grond- en leidingwerk voor hun rekening. Ook de aanleg van paden, terrassen, pergola’s, zitmuren en vijvers kunt u met een gerust hart aan onze tuinmannen overlaten. Ze voeren ook diverse werkzaamheden uit, zoals het plaatsen van een schutting. Wanneer de gehele tuin is aangelegd, maken we samen met u een controleronde door de tuin of over het terrein van uw bedrijf. Zo weten we zeker dat alles naar wens is gedaan. Service en kwaliteit zijn voor ons hoveniersbedrijf van groot belang. Wilt u meer weten over de services die wij te bieden hebben? Of wilt u graag een tuin laten aanleggen? Bel dan naar: 026-3824203 voor meer informatie over ons. De tuinaanleg van uw nieuwe tuin nemen we graag voor onze rekening.