Hovenier For u Green, Duiven

tuinontwerp

Een tuin naar uw wensen

Het ontwerp is de belangrijkste fase voor elke tuin.
Als u een ontwerp wilt laten maken voor uw tuin, bepalen we in overleg met u de uitgangspunten. Modern of landelijk? Tuiniert u graag of wenst u juist een onderhoudsvriendelijke tuin?

Een uniek ontwerp

Bij For u Green worden vooraf al uw wensen geïnventariseerd. En daarna vertaald in creatieve oplossingen via onze tekentafel. De actuele ontwikkelingen en trends in tuinontwerp krijgen ruim baan in de ontwerpfase. Een duidelijke ontwerptekening geeft u een goed beeld hoe uw tuin eruit gaat zien. Samen met u bepalen we vooraf de kosten van een te maken plan.

Het beplantingsplan geeft vervolgens een goede indruk van de variatie in uw nieuwe tuin.

Een goed ontwerp is tevens het definitieve werkplan, of wel de ‘bouwtekening’ voor onze medewerkers. Het voordeel is dat wij exact onze taken kennen en u de planning.

Schetsservice

Onze schetsservice geeft professionele hulp bij het maken van een tuinschets of tuinadvies. Let op: Een afspraak met de Schetsservice is niet gratis, maar kost € 55,- per uur. Na dit uur wordt (eventueel) € 5,- per extra kwartier gerekend. Bij een bezoek aan huis wordt, afhankelijk van de reisafstand (buiten de regio), door ons een kilometervergoeding gevraagd.

Meer informatie

Bel 026-38 24 203 of stuur een e-mail naar: info@forugreen.nl